Ons team

Chiropractor, Founder

Matthew Schaer

Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid-Californië. Hij studeerde cum laude af met een bachelor in sociologie aan de prestigieuze Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA). Na het ervaren van slopende migraine, vond Matthew herstel en welzijn door de kracht van Chiropractie.

Matthew was zo onder de indruk en ontroerd door zijn ervaring dat hij zijn roeping vond en zich gedwongen voelde om zelf chiropractor te worden.
Nadat hij afstudeerde aan de Cleveland School of Chiropractic, VS, heeft Matthew het genoegen gehad om zijn klanten en gemeenschap te helpen terugkeren naar een gelukkiger en gezonder leven door middel van Chiropractie. Matthew is met zijn dubbele doctoraatstitels in zowel Chiropractie als botanische geneeskunde een wellness specialist.

Bovendien heeft Matthew een belangrijke rol gespeeld bij het verspreiden van Chiropractie in heel Europa, waaronder het helpen faciliteren van de eerste Chiropractic University in Nederland, European Chiropractic Academy. Bovendien heeft hij veel mensen om hem heen geïnspireerd om Chiropractieleiders te worden.

Matthew is gespecialiseerd in een unieke Chiropractische techniek, de Cranial Facial Release-techniek of kortweg CFR genoemd . Hij is de Europese ambassadeur van CFR en geeft seminars om deze geweldige ballon-ondersteunende behandeling aan Chiropractoren in heel Europa te leren.

Lees Meer

Chiropractor

Larisha

Geboren en getogen in Johannesburg, Zuid Afrika raakte ik voor het eerst met Chiropractie in aanraking toen mijn moeder last had van lage rugpijn door scoliose. Ik zag toen de ongelofelijke verandering die Chiropractie op een natuurlijke en effectieve manier bereikt. Na het behalen van mijn diploma Master of Chiropractic aan de Universiteit van Johannesbur, en als Golden Key lid, heb ik mij bij een familie praktijk in Johannesburg aangesloten. Totdat de levenslange droom van in het buitenland werken mij naar Nederland en bij Chiropractie Den Haag bracht. Ik heb na het afstuderen verschillende Chiropractie cursussen gevolgd en heb er plezier in om iedere dag meer over het beroep te leren.

Ik geloof dat ieder individu recht heeft om hun leven optimaal te leven, zowel fysiek als mentaal, en met Chiropractie kan ik helpen om hen dat te laten bereiken. Ik verwelkom iedereen van jong tot wijs en atleten tot zwangere dames.

Ik spreek vloeiend Engels en Afrikaans, en redelijk Nederlands.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief, ik hou vooral van racefietsen en hardlopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vrienden of lekker knuffelend met mijn kat op de bank met een goed boek.

Lees Meer

Chiropractor

Laura Hamann

Laura Hamann is geboren en getogen in Duitsland. Zij is sinds jongs af aan geïnteresseerd in het medische veld, mede geïnspireerd door haar oom, een bekende natuurlijke geneeswijze behandelaar. Na vier jaar intensieve studie heeft ze haar diploma als Heilpraktiker (Natuurgeneeskundige) behaald.

Tijdens haar werk in meerdere hoog aangeschreven Duitse praktijken heeft ze uitgebreide patiënten ervaring opgedaan, samen met een uitstekend begrip over de holistische benadering met alternatieve geneeskunde.

Haar ontwikkeling als medische professional voortzettend heeft zij zich ingeschreven bij de European School of Physiotherapy aan de Hogeschool van Amsterdam waar zij Cum Laude haar diploma heeft behaald.

Tijdens haar werk heeft ze vele jaren samen met Chiropractoren gewerkt. Geïnspireerd door haar ervaringen met hen heeft zij zich ingeschreven bij het McTimoney College of Chiropractic in Engeland, Manchester en met succes afgerond.

Het is Laura’s passie om mensen te helpen, “one adjustment at a time” waardoor de wervelkolom weer naar behoren functioneert, de bewegingsvrijheid verbeterd en de druk op de zenuwen verminderd. Dit vergroot het menselijk gezondheids-potentieel.

Talen: Vloeiend Nederlands, Engels en Duits.

Lees Meer

Chiropractor

Matthew Lewis

Chiropractor Dr. Matthew Lewis studeerde in 1990 af aan het Los Angeles College of Chiropractic. Hij is een volledig Amerikaans gecertificeerde chiropractor met meer dan 30 jaar ervaring.

Matthew heeft vele kilometers gereisd in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Nederland om chiropractieconferenties bij te wonen en heeft getraind met sommige van de beste chiropractors ter wereld.

Daarnaast is Dr. Lewis eigenaar geweest van praktijken in Florida en van verschillende praktijken hier in Nederland en Duitsland. Sterker nog, hij en onze oprichter Dr. Matthew Schaer werkten meer dan 13 jaar met enige regelmaat in dezelfde praktijken hier in Nederland en in Duitsland.

Door zijn uitgebreide kennis, heeft dr. Lewis veel ervaring met mensen in elke levensfase. Van pasgeboren baby’s tot senioren en kantoormedewerkers tot atleten, Dr. Lewis heeft het allemaal gezien.

In zijn werk is Matthew volledig gefocust op het bieden van de beste mogelijke chiropractische zorg. Zoals hij zelf zegt: “Serieuze problemen vereisen serieuze aandacht”. Om de hoogste kwaliteit zorg te kunnen bieden, moet de dokter volgens hem 100% gefocust zijn op de cliënt voor hem. Wat niet altijd gepaard gaat met een praatje over het weer of het weekend.

In zijn vrije tijd houdt Matthew van reizen, nieuwe talen leren en nieuwe culturen ontdekken, waarbij hij vaak met de trein reist door heel Europa.

Lees Meer

Chiropractor

Ernsl Conradie

Op 8-jarige leeftijd wist Ernsl Conradie al dat ze chiropractor wilde worden. Omdat ze door chiropractie haar vader weer terugkreeg.

Jarenlang zag ze haar vader worstelen met slopende rugpijn, met medicatie en talloze mislukte medische interventies. Na al die jaren was het een chiropractor die in staat was het onderliggende probleem van haar vader te identificeren en te corrigeren. Hierdoor raakte ze geïnspireerd om zelf chiropractor te worden.

Kort na haar afstuderen aan de Universiteit van Johannesburg opende Ernsl haar eigen kliniek, die zij jarenlang in haar thuisland bezat en exploiteerde. Vanwege de onrust is Ernst echter een paar jaar geleden met haar hele gezin naar Nederland verhuisd. Ze is blij dat ze Nederland nu haar thuis kan noemen.

Ernsl leeft nu haar passie voor het beoefenen van chiropractie met geavanceerde training in sportblessures, nek- en rugklachten en heeft een speciale affiniteit met baby's en kinderen.

Doordat ze zelf drie kinderen heeft, kent ze de voordelen van chiropractie voor iedereen, zowel vóór als na de zwangerschap, voor jong en oud.

In haar vrije tijd brengt Ernsl graag tijd door met haar gezin, ze houdt van zwemmen, reizen en vooral haar nieuwe favoriete ding in Nederland is fietsen!

Ernsl heeft veel levenslust en liefde voor mensen. Ze kan dan ook bijzonder enthousiast dat ze is gestart bij de nummer 1 Chiropractie Praktijk in Den Haag en Zoetermeer!

Lees Meer

Chiropractor

Matthew Petzer

Mijn interesse in Chiropractie begon toen ik op de middelbare school zat. Ik ben altijd heel actief geweest en heb van veel verschillende sporten genoten. Hierdoor had ik vaak spierpijn en last van mijn nek en onderrug. Zoals velen van jullie zocht ik naar iets om de oorzaak van mijn problemen te corrigeren en vond ik Chiropractie.

Chiropractie was het enige dat mijn pijn verzachtte en mij in staat stelde een hoog sportniveau te behouden, tot op de dag van vandaag! Dit wakkerde mijn motivatie aan om Chiropractie te gaan studeren, omdat ik wist dat het echt kon helpen en een verschil kon maken in de levens van mensen.

Ik hou ervan om cliënten te helpen hun gezondheid te herstellen en de pijn van mensen door blessures en levensstijlen uit het verleden te verzachten. Ik ben volledig toegewijd aan holistische genezing en ik kijk ernaar uit om te helpen en een verschil te maken.

Mijn studie Chiropractie heb ik gevolgd aan de Durban University of Technology in South Africa. Binnen Nederland ben ik één van de weinige Chiropractoren die Advanced Certified is in “Cranial Facial Release, CFR

Daarnaast heb ik veel passie en expertise in het behandelen van cliënten met TMJ-problemen, sportblessures en chronische aandoeningen zoals migraine.

We kunnen in meerdere talen met elkaar spreken! Ik spreek Nederlands, Engels en Afrikaans. In mijn vrije tijd ziet u mij rennen op het strand, surfen, waterpolo spelen of een avondje uit eten gaan met mijn vrouw.

Lees Meer